Skip to content

BTS (방탄소년단) – Dynamite Lyrics Albanian Translation (Përkthim në Shqip)

Song Information:
Song: Dynamite
Album: Dynamite (Limited Edition) – Single
Artist: BTS (방탄소년단)
Vocals: RM, Jin, Suga, J-Hope, Jimin, V, Jungkook
Produced By: David Stewart
Written By: Jessica Agombar & David Stewart
Release Date: August 21, 2020
Music Label: Columbia Records & BIGHIT MUSIC

Dynamite Lyrics Albanian Translation (Përkthim në Shqip)

[Intro: Jungkook]
Se u-u-unë jam në yje sonte
Kështu që më shihni teksa e sjelli zjarrmin dhe e ndezi natën

[Verse 1: Jungkook]
Mbathem, zgjohem n’mëngjes
Një gotë qumësht, le t’nisemi rokenroll
King Kong, bjeri daulles
Sillem sikur një Rolling Stone
Këndoj këngë kur ec për n’shtëpi
Kërce në maja, LeBron
Ding-dong, më thirr n’telefon
Çaj i ftohtë dhe një lojë ping pongu

[Verse 2: RM, j-hope]
Kjo po bëhet serioze
A e dëgjon bumin e basit? Jam gati
Jeta është e ëmbël si mjaltë
Po, ky ritëm – uau si të ishin para
Disko mbingarkuar, më pëlqen ajo, jam gati të nisem
Jam diamant, ti e din që shkëlqej
Hej, kështu që le t’shkojmë

[Chorus: Jungkook, Jimin]
Se u-u-unë jam në yje sonte
Kështu që më shihni teksa e sjelli zjarrmin dhe e ndezi natën (Hej)
Ndriçoj nëpër qytet me pak atmosferë funk e shpirt
Kështu që do ta ndezi sikur dinamit, uou

[Verse 3: V, RM]
Sill një shok, bashkoju turmës, kushdo që do të vijë
Bisedoni, flisni fjalët, thjesht lëvizni si ne çuditshëm
Ditë a natë, qielli është në flakë, kështu që ne kërcejmë deri në agim
Zonja dhe zotërinj, unë e kam ilaçin kështu që duhet t’i mbani sytë nga topi, hah

[Verse 4: Suga, Jimin, RM]
Kjo po bëhet serioze
A e dëgjon bumin e basit? Jam gati (Uuu-huu)
Jeta është e ëmbël si mjaltë
Po, ky ritëm – uau si të ishin para
Disko mbingarkuar, më pëlqen ajo, jam gati të nisem
Jam diamant, ti e din që shkëlqej
Le t’shkojmë

[Chorus: Jungkook, V]
Se u-u-unë jam në yje sonte
Kështu që më shihni teksa e sjelli zjarrmin dhe e ndezi natën (Hej)
Ndriçoj nëpër qytet me pak atmosferë funk e shpirt
Kështu që do ta ndezi sikur dinamit, uou

[Post-Chorus: Jungkook, Jimin, Jin]
Din-n-n-n-na-na-na, jeta është dinamit
Din-n-n-n-na-na-na, jeta është dinamit
Ndriçoj nëpër qytet me pak atmosferë funk e shpirt
Kështu që do ta ndezi sikur dinamit, uou

[Bridge: Jungkook, j-hope, Jimin, V]
Din-n-n-n-na-na-na, ejj
Din-n-n-n-na-na-na, ejj
Din-n-n-n-na-na-na, ejj
Ndize sikur dinamit
Din-n-n-n-na-na-na, ejj
Din-n-n-n-na-na-na, ejj
Din-n-n-n-na-na-na, ejj
Ndize sikur dinamit

[Chorus: Jimin, Jungkook, Jin]
Se u-u-unë jam në yje sonte
Kështu që më shihni teksa e sjelli zjarrmin dhe e ndezi natën
Ndriçoj nëpër qytet me pak atmosferë funk e shpirt
Kështu që do ta ndezi sikur dinamit
U-u-unë jam në yje sonte
Kështu që më shihni teksa e sjelli zjarrmin dhe e ndezi natën
Ndriçoj nëpër qytet me pak atmosferë funk e shpirt
Kështu që do ta ndezi sikur dinamit (ndezi sikur dinamit)

[Post-Chorus: Jungkook, Jimin, V]
Din-n-n-n-na-na-na, jeta është dinamit (Jeta është dinamit)
Din-n-n-n-na-na-na, jeta është dinamit
Ndriçoj nëpër qytet me pak atmosferë funk e shpirt
Kështu që do ta ndezi sikur dinamit, uou

# Dynamite Lyrics # Dynamite Lyrics BTS (방탄소년단) # Dynamite Lyrics Albanian Translation # Dynamite Lyrics Përkthim në Shqip

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *